Sport
Devis Mangia a lăudat un jucător din Liga 1, însă nu pe unul al Craiovei

Tehnicianul care a adus în curtea Universității Craiova un trofeu după 25 de ani de așteptare, italianul Devis Mangia, a vorbit în presa din țara sa natală despre fotbalul românesc.

Devis Mangia este de părere că fotbalul românesc a crescut în ultima vreme, mai ales prin prisma noului val de jucători tineri care au făcut senzație la EURO U21: „În ultimii ani fotbalul românesc a reînviat şi există echipe bune, gândiţi-vă doar la semifinalele atinse la Campionatul European Sub 21 de selecţionata condusă de Mirel Rădoi. În plus, există mai mulţi jucători tineri de nivel excelent, precum Florinel Coman, care nu ştiu dacă este pregătit pentru un club de top, dar este cu siguranţă unul dintre cei mai interesanţi jucători de pe scena europeană"

 

În interviul pentru Radio Musica Television, Mangia a vorbit și despre Ianis Hagi. Fostul antrenor al Științei crede că fotbalistul lui Rangers a avut noroc că a fost antrenat de tatăl său, Gheorghe Hagi, pe care italianul îl consideră unul dintre cei mai importanți tehnicieni ai fotbalului românesc: „Ianis este un jucător de calitate şi a avut norocul de a fi antrenat de tatăl său. A crescut cu concepte importante, întrucât antrenorul Gheorghe Hagi exprimă idei importante. Trebuie completate acestea din punct de vedere al caracterului şi sunt convins că se va impune la un nivel foarte înalt”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.