Sport
Denis Rusu in, Andrei Marinescu out! Tudorie și Camara nu vor mai juca pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a adus un nou portar după David Lazar. Denis Rusu, goalkeeper care a evoluat și în Liga 1, la Poli Iași, a semnat cu Știința. Andrei Marinescu a părăsit formația din Bănie. 

Andrei Marinescu nu a bifat niciun minut la echipa din Bănie timp de doi ani, însă rolul său a fost altul în vestiar, așa cum și Eduard Stăncioiu a avut rolul de a fi un „om de vestiar”. De asemenea, clubul din Bănie a mai anunțat că Juan Camara și Alexandru Tudorie nu vor mai continua la Craiova. Cei doi nu au impresionat în acest sezon, fiind împrumutați la Știința. La compartimentul de portari, oficialii l-au adus pe Denis Rusu, fotbalist care a evoluat ultima dată la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Rusu, 30 de ani,  este un fost internațional moldovean. A câștigat campionatul și Cupa în campionatul Republicii Moldovei. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.