Sport
Declaraţiile alb-albaştrilor după victoria cu FCSB: 'Diferenţa a fost făcută de atitudine'

Universitatea Craiova a reuşit să câştige cu 2-1 derby-ul cu FCSB. La final, antrenorul Cristiano Bergodi şi autorii golurilor, Dan Nistor şi Aled Cicâldău, au oferit declaraţii, toţi fiind destul de reţinuţi, fără a face sărbătoare după acest succes, unul foarte importat, în primul rând în lupta pentru titlu, apoi şi pentru încheierea complexului în faţa celor de la FCSB. 

Cristiano Bergodi a spus la final: "”Știam că este foarte greu, FCSB este o echipă foarte bună, jucători de talie, de bandă. Ne-am descurcat binișor. Acum am trecut de acest test de maturitate. Ne-am comportat bine, vreau să-i felicit pe băieți. Eu de obicei nu vorbesc de arbitru. Stăteam și departe, nu știu dacă a atins sau nu a atins. De arbitraj nu vorbesc, chiar dacă a fost bun sau mai puțin bun. Pentru lupta la titlu e normal că sunt și meciuri mai puțin bune. Important e că am câștigat.  Sunt mulțumit de ceea ce am văzut, un grup unit, s-a văzut asta și în timpul meciului. Nu vorbim de titlu, vedem mâine ce va face CFR. Mai avem trei meciuri grele, luăm meci cu meci, mai avem un meci important cu Botoșani. E o echipă antrenată bine, nu ne va fi ușor. Îmi e teamă, e o echipă foarte bună Botoșani. Suntem pe un drum bun, vreau să le mulțumesc tuturor celor care lucrează cu mine”

 

Dan Nistor, după ce a marcat în meciul 300 pentru el în Liga I: ”Important pentru mine era să câștigăm cele trei puncte, nu meciul cu numărul 300. Noi veneam după patru victorii și mă bucur că am legat-o și pe a cincea. În seara asta sărbătorim, dar de mâine ne gândim la meciul cu FC Botoșani. Da, am ajuns la 300 de meciuri însă acesta este cel mai important moment al meu, după Cupa Ligii cu Dinamo. Sper să trec cu bine peste acest moment și să ridic trofeul deasupra capului. Cu siguranță Mister ne va motiva pentru aceste ultime meciuri, el știe foarte bine, are experiență atât ca jucător cât și ca antrenor și ne va da niște ”palme” ca să ne trezim un pic pentru că azi nu am făcut un joc destul de bun, chiar dacă am câștigat. Cei de la FCSB au avut posesie mai multă la noi acasă iar acest lucru nu se întâmplă”, a spus Dan Nistor.

Alex Cicâldău, care a ajuns la 13 goluri în acest sezon, a spus după meci: "După foarte multe infrângeri în faţa lor am reuşit să îi batem când aveam nevoie. Mai avem 3 finale, ne aşteaptă o deplasare grea la Botoşani. Era clar că suntem două echipe cu jucători foarte buni. Diferenţa a fost făcută de atitudine. Va fi din ce în ce mai greu. Dacă vom pierde următorul meci, nu am făcut nimic. Va fi greu, dar avem destul timp să ne recuperăm"

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.