Sport
Declaraţiile alb-albaştrilor după victoria cu Botoşani. Bergodi: 'Echipa a jucat bine, dar aş vrea să fie mai compactă'

Universitatea Craiova are 2 victorii în 2 meciuri de la reluarea campiionatului şi rămâne la 4 puncte de liderul CFR Cluj, înaintea duelului direct, din Gruia, programat duminică seara. După succesul cu Botoşaniul, majoritatea alb-albaştrilor au vorbit şi despre derby-ul din week-end. 

„Echipa a jucat bine, cu excepția ultimelor minute. Dar sunt fericit și îi felicit pe băieți. Era foarte important să câștigam aceste doua meciuri. Am venit de puțin timp, dar băieții au jucat bine, chiar mai bine decât la meciul cu Astra. Am creat ocazii, nu e ușor, dar mi-ar plăcea că echipa să fie mai compactă. Important în creșterea echipei este să facem mai bine faza defensiva. Nu m-am gândit cum putem juca cu CFR, pentru că trebuie să văd ce probleme avem cu jucătorii. Dar eu am un lot bun. Trebuie să ne pregătim pentru acest meci foarte important. Vă fi un meci frumos. Intâlnim cea mai buna echipa, probabil, sunt doi-trei ani de când Clujul e foarte buna și nu vă fi ușor. Trebuie să avem încredere și curaj și să vedem ce facem”, a spus Bergodi după meci.

„Scorul din meciul cu Botoșani e un pic mincinos, am avut foarte multe ocazii, în prima repriză am avut şi o bară. Ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte şi că ne-am apropita la patru puncte de CFR Cluj. Mă bucur foarte mult pentru acest gol deoarece ieri am împlinit şapte ani de la căsătorie şi sunt foarte fericit. Meciul cu CFR Cluj e capital pentru noi. Dacă câştigăm ne apropiem la un punct şi lupta e deschisă, dacă nu cred că în proporţie de 90% s-au cam terminat şansele pentru campionat” a spus Dan Nistor, autorul primului gol al Universităţii Craiova. 

„Ăștia suntem noi, ne place să trăim cu emoții. Sper ca în partidele viitoare să nu mai lăsăm totul pe ultima sută de metri și să rezolvăm meciul mai repede. Și cu Astra Giurgiu a fost la fel… O să lucrăm și o rezolvăm problemele. Toată lumea știe ce jucător a fost Mister Bergodi. Ne ajută foarte mult cu sfaturi și ne spune mereu că apărarea începe de la atacant. Trebuie să lucrăm mai mult toată echipa. Este greu să joci două meciuri in patru zile, dar era important ca Mister să nu schimbe jucători pentru că trebuie să reglăm relațiile de joc”, a declarat Mihai Bălașa.

"Nu este bine că luăm gol, dar este bine că am câștigat. Eu cred că acest campionat se va juca până la final… Sper să nu pierdem la Cluj, iar eu cred că și FCSB mai are șanse. Dacă nu pierdem rămânem în lupta pentru titlu”, a declarat și Alexandru Mateiu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.