Sport
Declaraţiile alb-albaştrilor după victoria cu Astra. Nistor: 'Suntem pe motorină, ne încălzim mai greu'

Jucătorii Universităţii Craiova au declarat la finalul meciului câştigat cu Astra, scor 2-1, că mai au nevoie de timp pentru a-şi îmbunătăţi jocul, mai ales că au un antrenor nou de mai puţin de o lună de zile.

”Am avut o acustică frumoasă. Suntem pe motorină, ne încălzim mai greu, cu cât jucăm mai mult, cu atât mai bine. Vreau să fiu în fața tuturor, de aia am venit la Craiova. Sper că voi reuși, e bine că nu ne bagă nimeni în seamă. Avem dezavantajul că nu avem fanii cu noi, dar mergem mai departe, dacă așa s-a decis. Ar trebui să se joace cu public pe 25-30% din stadion. Să se așeze spectatorii la distanță unii de alții, a spus Nistor.

„Stăm mai bine în teren. Am luat un gol… este adevărat. Am greșit și eu, și portarul. Și eu puteam să fac mai mult, și portarul putea să facă mai mult. Domnul Bergodi a lucrat mai mult cu fundașii. Este spre binele nostru. A fost primul meci oficial după 3 luni. Am avut multe ocazii și îmi pare rău că nu am dat gol și nu am închis meciul. Este bine că s-a terminat cu bine și am câștigat 3 puncte. Am vrut să-l agaț pe Stahl și am căzut! Mi-am luxat degetul, dar l-am pus la loc și am mers mai departe” a declarat Nicuşor Bancu. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.