Sport
Declarațiile alb-albaștrilor, după ratarea titlului: 'Am făcut o minune că am ajuns până la ultimul meci'

Jucătorii Universităţii Craiova au fost încurajaţi la finalul meciului atât de oficialii echipei, cât şi de suporteri, dar dezamăgirea a fost mare. Nu a lipit fair-play-ul, alb-albaştrii recunoscând superioritatea adversarului în meciul decisiv pentru titlu. 

Cristiano Bergodi: "„Nu e un moment incomod, e dificil. Trebuie să știm să pierdem, dar nu e problemă. Ceea ce am făcut acum e datorită muncii acestor băieți și vreau să le mulțumesc pentru ceea ce au făcut. Ei au fost mai buni, asta s-a întâmplat. CFR Cluj nu a avut nimic în plus. Au avut punctul forte la fazele fixe, au experiență. Noi am făcut o minune ca am ajuns până la ultimul meci și trebuie să le mulțumesc băieților. Am început bine, am înscris din acțiune frumoasă, dar am luat gol și ni s-a făcut frică. S-a văzut că nu suntem obișnuiți să jucăm astfel de meciuri. Ne-a tremurat piciorul. Băietii erau dezamăgiți, dar le-am zis să stea cu capul sus. Ceea ce au făcut băieții până în acest moment e un mare lucru. Aș fi semnat când am venit aici dacă mi s-ar fi spus că voi juca ultimul meci cu titlul pe masă. Au dat gol când a trebuit să dea gol. Ne-au tăiat picioarele"

 

Sorin Cârţu: „Ne doare, dar acum, trebuie să vedem ce facem la anul. Campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile să fim mai constanți și să câștigăm campionatul. Au fost ei mai buni. Nu înseamnă că nu merge ceva. S-a simțit lipsa lui Bancu, e jucător important în echipa noastră, ar fi fost și un alt impuls. Când îți lipsește căpitanul, poți să ai și momente de ezitare

 

 

Alexandru Mateiu: "Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie. Am visat frumos, pentru că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam... Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă, dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi. Vinicius e numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România.  Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim. Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta. înseamnă că au meritat".

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.