Sport
Debut cu dreptul pentru tricolori la Jocurile Olimpice

Echipa națională olimpică de fotbal a României a debutat cu o victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 1-0, în fața reprezentativei Hondurasului, la Kashima. Andrei Ciobanu a executat o lovitură de colț, iar Oliva a deviat în propria poartă, în ultimul minut al primei reprize. Este prima victorie a României la turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice, după 57 de ani, prezenţa anterioară fiind tot la Tokyo. 

Selecţionerul Mirel Rădoi a folosit formula: România:  Aioani - Raţiu (R. Grigore '75), Paşcanu, Ghiţă, Fl. Ştefan (Boboc '46) - M. Marin, Dulca - A. Dobre, A. Ciobanu (T. Băluţă '69), V. Gheorghe (Sefer '55) - G. Ganea (Sîntean '68). 

 

Tot în grupa României, Noua Zeelandă a învins, la Kashima, cu 1-0, naţionala Coreei de Sud. Wood a marcat golul, în minutul 70. 

 

Duminică vor avea loc meciurile: Noua Zeelandă - Honduras- pora 11, şi România - Coreea de Sud - ora 14. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.