Sport
De ziua căpitanului, ”Lolo” Lică, SCMU Craiova a spulberat-o pe Dinamo

În ziua în care căpitanul ”Lolo” Lică a împlinit 40 de ani, echipa de volei a Craiovei a câștigat clar derby-ul cu Dinamo, din etapa a 15-a, în Sala Polivalentă, scor 3-0, pe seturi: 25-18, 25-22, 25-21. În urma acestui succes, alb-albaștrii au urcat pe locul secund în Divizia A1, cu 34 de puncte.

Dan Pascu a folosit jucătorii: Lică, Stanislaw,  Jovanovic, Majstorovic - libero, Sestan, Lupu, Georgescu, Olteanu, Suson. 

Laurențiu Lică a fost premiat înainte de meci de președintele clubului, Nicolae Pascu, primind un tricou și o plachetă aniversare. ”Mă simt excepțional, mă gândeam la început ce presiune e pe mine. Nu mă așteptam să mă prindă 40 de ani pe teren. A fost o victorie frumoasă. Dacă îi lași să joace, Dinamo te calcă în picioare. Cea mai frumoasă amintire este titlul câștigat cu Craiova. Voleiul mi-a dat totul în viață, mi-a clădit un caracter, mi-a dat familia, mă simt împlinit” a declarat Lică.

Dan Pascu a spus la final: ”Am pregătit foarte bine tactic jocul, echipa a fost disciplinată, am avut o meritată și cel mai important i-am făcut un cadou căpitanului. Dinamo are jucători net mai valoroși, individual, dar am jucat foarte bine, i-am bătut și în tur și în retur”.

Dinamoviștii au invocat faptul că majoritatea jucătorilor au fost bolnavi în ultima perioadă, cât și problemele după deplasarea la Galați, la întoarcere echipa rămânând înzăpezită pe drum.

Pentru SCMU Craiova va urma o nouă partidă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18, cu Universitatea Cluj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.