Sport
David Lazar speră într-o împăcare cu fanii Ştiinţei: „Suntem dispuşi să lăsăm capul în pământ şi să punem osul”

Într-un interviu pentru revista oficială a clubului Universitatea Craiova, portarul David Lazar a declarat că el şi colegii au fost extrem de supăraţi după eliminarea din cupele europene şi înţelege furia fanilor, care i-au tras la răsundere imediat după meci, însă speră într-o împăcare cât mai rapidă cu aceştia, deoarece este în joc soarta acestui sezon. 

„Am fost foarte optimişti că ne vom califica şi înainte de meci şi chiar şi în timpul lui, de aceea dezamăgirea a fost imensă la final. Chiar dacă nu am luat gol, pentru mine a fost un debut tare nefericit. Nu vă pot descrie în cuvinte supărarea tuturor colegilor de după meci. Deşi ne‑a afectat foarte tare şi înţelegem perfect supărarea suporterilor, acum vrem să facem tot posibilul să trecem peste acel meci, deoarece nu mai putem da timpul înapoi şi ne facem tot nouă rău dacă rămânem blocaţi în aceste regrete. Trebuie să muncim mai mult şi cu toţii suntem dispuşi să lăsăm capul în pământ şi să punem osul mai tare. Mă bucur că după atâţia ani sunt şi eu la o echipă care chiar îşi doreşte performanţă. Sincer, avem toate condiţiile pentru a aduce trofee la Craiova, suporterii şi conducerea au dreptate să fie foarte exigenţi. Chiar dacă ştim că sunt foarte supăraţi, sperăm să vină în număr cât mai mare la meci ca să ne putem împăca. Bineînţeles că nu avem cum să‑i mulţumim şi să facem să le treacă supărarea decât cu o victorie împotriva Botoşaniului. Eu cred totuşi că nu au uitat atât de repede că tot noi suntem cei care tocmai le‑am adus două trofee importante. Din păcate perioada de la venirea lui Reghecampf a fost atât de scurtă încât nu a apucat să ne zică prea multe. Ne‑a spus că trebuie să ne schimbăm un pic mentalitatea, să fim mai apropiaţi unii de ceilalţi şi să avem mai mare încredere în noi şi în grup. Mister este un antrenor bun şi care a lucrat cu jucători importanţi, de aceea aşteptările lui de la noi sunt foarte mari, iar noi sperăm să ne ridicăm la nivelul lor” a spus goal-keeper-ul de 30 de ani.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.