Sport
David Lazar: „Am venit la Craiova să câştig trofee, iar prima ocazie este în Supercupă”

Unul dintre noii jucători sosiţi în vara aceasta la Universitatea Craiova, portarul David Lazar, a oferit câteva declaraţii din cantonamentul din Austria. Portarul venit de la Astra spune că a semnat cu Ştiinţa pentru a câştiga trofee şi că prima ocazie este Supercupa României, pe 10 iulie. Lazar s-a declarat surprins plăcut de condiţiile de la Universitatea şi de modul cum a fost primit de noii coechipieri. 

"Sunt suprins de condiţiile pe care le avem, de colegi, care m-au primit foarte bine. Antrenamentele de acum sunt importante, ne vor ajuta în sezon. Când nu mai poţi, mai poţi puţin totuşi, nu este greu să te motivezi. Aşteptam să încep pregătirea cu băieţii, trebuie să fim în cea mai bună formă la Supercupă, fiindcă CFR este o echipă redutabilă, cea mai bună din ultimii ani, dar şi eu îmi doresc să iau trofee, pentru asta am venit la Craiova. Cel mai important meci este cel care urmează, iar cel care urmează pentru noi este şi cel prin care putem câştiga un trofeu. Am văzut cu cine putem juca în Europa, nu o să fie facil, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate şi sper să avem un traseu cât mai lung, dacă se poate chiar până în grupele Conference League. Este îmbucurător că fanii deja au cumpărat peste 3.000 de abonamente, sper să fie cât mai mulţi alături de noi." a declarat David Lazar. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.