Sport
David Beckham și-a pus un fost coleg de la națională antrenor la Inter Miami

Inter Miami, clubul de fotbal al lui David Beckham, are antrenor. Fost coleg cu celebrul mijlocaș la echipa națională a Angliei, Phill Neville este cel care îi va conduce pe fotbaliștii de la Miami. 

Phil Neville a adunat peste 300 de meciuri în tricoul lui Everton și 59 de selecții în naționala Angliei. „Sunt foarte încântat de această oportunitate de a antrena Inter Miami. Sunt gata să formez un grup puternic, de care oamenii să fie mândri,” a declarat acesta la prezentarea la Inter Miami. Phill este fratele lui Gary Neville.  Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi evoluează pentru clubul înființat de Beckham. În sezonul precedent, primul din istorie pentru Inter Miami, echipa a terminat pe locul 10 în Conferința de Est. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.