Sport
Dan Pascu dezvăluie cauzele ieşirii echipei de volei din lupta la titlu: „Totul a explodat, lumea a înnebunit!”

Ieşiţi din lupta pentru titlu, după eşecul de la Dinamo, voleibaliştii de la SCMU Craiova se pregătesc de un duel direct pentru locul 2, cu Zalăul, programat duminică, de la ora 18, în Sala Polivalentă. Zalăul este pe poziţia secundă şi are 2 puncte în faţa Craiovei, cu 4 etape rămase din play-off.

Antrenorul Dan Pascu spune că echipa nu a făcut faţă presiunii presupuse de lupta pentru titlu şi a clacat prematur, pierzând meciurile cu Galaţi şi Dinamo. „Jucăm încă un meci greu, ca fiecare din acest play-off. În tur, am câştigat suprinzător la Zalău, contra unei echipe foarte valoaroase, care vine mult mai motivată la noi şi care rămâne în lupta pentru titlu. Înainte de meciul de la Zalău play-off-ul se împărţise în primele 3 şi următoarele 3. Din moment ce am intrat în lupta pentru titlu, totul a explodat, lumea a înnebunit, ne-a văzut campioni, lucru care nu a fost benefic echipei. Am încercat să păstrez un echilibru, dar n-am reuşit. Eşecul de la Dinamo ne-a scos din lupta pentru titlu şi ne rămâne lupta pentru locul 2” a declarat antrenorul Craiovei.

 

Răzvan Olteanu a adăugat: „Zalăul este adversarul direct pentru locul 2, contează foarte mult acest joc şi fiecare punct. Nu ne-am gândit la titlu, ci să fim cât mai sus, dar când am văzut că suntem în calcule am început să ne gândim că putem mai mult. E dezamăgire totuşi în cadrul echipei, normală atunci când cazi de pe primul loc”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.