Sport
Dan Nistor vrea un parcurs lung în cupele europene: „Ne dorim din tot sufletul să nu mai scriem o pagină neagră din istoria Universităţii Craiova”

Din cantonamentul Universităţii Craiova din Austria, mijlocaşul Dan Nistor declară că îşi propune să câştige cât mai multe trofee cu formaţia din Bănie, pe care să le aşeze lângă Cupa României, cucerită în vara aceasta. Jucătorul de 33 de ani crede că este extrem de important ca Ştiinţa să se revanşeze după ruşinea de anul trecut, cu Lokomotiv Tbilisi, şi să aibă un parcurs bun european, iar fanii să fie mulţumiţi şi în număr cât mai mare în tribune. 

Dan Nistor despre...

 

antrenamentele din Austria: "Suntem într-o perioadă de acumulare, au fost multe antrenamente, dar mie mi se par antrenamente uşoare, acum 7-8-10 ani era totul mult mai fizic, acum aproape toate şedinţele de pregătire se fac cu mingea. Chiar dacă m-am apucat destul de târziu de fotbal, am fost în destul de multe cantonamente"

 

Supercupa României: "Primul meci pentru noi este extrem de important, este un trofeu în joc. Încet-încet, vreau să mă obişnuiesc cu trofeele, sper să nu mă opresc numai la Cupa României, vreau să câştigăm şi Supercupa, cu siguranţă vom fi foarte bine pregătiţi şi foarte motivaţi la ora meciului cu CFR Cluj. Chiar am văzut acel meci din Supercupă de acum trei ani, a fost 0-1, dintr-un penalty a câştigat CFR, dar nu este o revanşă, este pur şi simplu o finală şi trebuie să o tratăm ca atare. Trebuie să ne obişnuim cu trofeele, fiindcă mie, personal, astea îmi lipsesc”

 

Suporteri: „Sper să poate veni cât mai mulţi suporteri la stadion, deoarece eu consider că fără fani fotbalul nu există, mie mi-au lipsit foarte mult, sunt mult mai motivat când joc cu spectatori în tribune şi există acea presiune din partea lor. Eu mă simt oltean acum, fani m-au primit cum se cuvine, am stema Universităţii Craiova acasă. Sunt bucuros că s-au vândut peste 3 mii de abonamente, mai ales că încă sunt probleme legate de această pandemie, de intrarea pe stadion, cu siguranţă că suporterii ne iubesc şi sper să nu le înşelăm încrederea”

 

Meciurile din cupele europene: „Ne dorim din tot sufletul să nu mai scriem o pagină neagră din istoria Universităţii Craiova şi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în trecut în campionat, dar mai ales în cupele europene. Sper să fim mai puternici şi să nu repetăm acele greşeli de anul trecut. Nu cunosc foarte bine posibilii adversari”

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.