Sport
Dan Nistor: „Ne-a trezit şedinţa pe care am avut-o cu Reghe”

Partida Universitatea Craiova - CFR Cluj, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 21:30, pe Stadionul "Ion Oblemenco". Mijlocaşul Dan Nistor a prefaţat duelul contra campioanei, spunând că este convins că Ştiinţa va avea altă exprimare decât în meciul de campionat cu CFR, mai ales după intervenţia mai dură a lui Laurenţiu Reghecampf asupra vestiarului, în urma eşecului de luni. 

"Este meci foarte greu. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm, este un obiectiv important pentru noi, pentru că anul trecut am câştigat acest trofeu. Sunt conştient de importanţa partidei, atât eu cât şi colegii mei, şi cred că şedinţa pe care am avut-o după meciul trecut a fost de bun augur şi am înţeles ceea ce trebuie să facem.  E normal să mai greşesc pase, dar dacă nu încerci, nu greşeşti. Mai încerc să schimb, să sparg defensiva adversă şi nu-mi ies mereu pasele, iar pentru pasele înapoi explicaţia ar fi că încercăm să avem posesia în permanenţă şi din cauza asta apelăm şi la multe pase la portar. Sunt convins că şedinţa de după meciul trecut ne-a trezit. Trebuie să fim un pic mai concentraţi în faţa porţii, pentru că şi la meciul trecut am avut patru ocazii clare de gol. Şi măcar una sau două din aceste ocazii trebuia valorificată. Sperăm că începând de mâine să marcăm mai multe. Va fi un meci de luptă. La Universitatea Craiova este tot timpul presiune şi trebuie să jucăm aşa, mie chiar îmi place să joc sub presiune" a declarat Dan Nistor. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.