Sport
Dan Nistor: „La Dinamo, și când era bine, era rău”

Dan Nistor, jucătorul Universității Craiova, se simte foarte bine în Bănie și nu regretă plecarea de la Dinamo, mai ales când vede problemele pe care le au bucureștenii. 

Dusan Uhrin, tehnicianul pe care Nistor l-a avut la Dinamo, l-a atacat pe jucătorul Craiovei. Acesta a declarat că fostul căpitan al lui Dinamo strica atmosfera în vestiar, gândindu-se doar la bani. Nistor a răspuns: „Eu nu am discutat cu tinerii jucători din vestiar, nu am vorbit despre bani cu ei. Eu aveam alte probleme acolo. Trebuie să existe întotdeauna un țap ispășitor, și acela am fost eu. Nu trebuie să ne găsim alibiuri. La Dinamo, și când era bine, era rău. Trebuia să se întâmple ceva, i-a căzut unghia cuiva… nu și-a găsit unul tricoul, ceva nu era bine”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.