Sport
Dan Nistor: „La Dinamo, și când era bine, era rău”

Dan Nistor, jucătorul Universității Craiova, se simte foarte bine în Bănie și nu regretă plecarea de la Dinamo, mai ales când vede problemele pe care le au bucureștenii. 

Dusan Uhrin, tehnicianul pe care Nistor l-a avut la Dinamo, l-a atacat pe jucătorul Craiovei. Acesta a declarat că fostul căpitan al lui Dinamo strica atmosfera în vestiar, gândindu-se doar la bani. Nistor a răspuns: „Eu nu am discutat cu tinerii jucători din vestiar, nu am vorbit despre bani cu ei. Eu aveam alte probleme acolo. Trebuie să existe întotdeauna un țap ispășitor, și acela am fost eu. Nu trebuie să ne găsim alibiuri. La Dinamo, și când era bine, era rău. Trebuia să se întâmple ceva, i-a căzut unghia cuiva… nu și-a găsit unul tricoul, ceva nu era bine”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.