Sport
Dan Nistor: „Doar Craiova și CFR își doresc performanță în România”

În direct la ProSport Live, Dan Nistor a vorbit despre perioada la Universitatea Craiova și a declarat că echipa din Bănie și campioana CFR Cluj sunt singurele formații din Liga 1 care își doresc performanță. 

În vârstă de 31 de ani, Dan Nistor s-a acomodat în Bănie și a avut numai cuvinte de laudă la adresa clubului: „Cert e că Universitatea Craiova și CFR Cluj își doresc performanță. E o mare diferență între domnul Rotaru și domnul Negoiță. La câteva zile vorbim, dar vine și stă de vorbă cu jucătorii, ne asigură toate condițiile. E ca un al doilea tată pentru mine”. Mă așteptam la multe critici și jigniri după transferul la Craiova. Am fost emoționat la primul meci în Bănie, dar doar la încălzire.”  

Întrebat despre FCSB, Nistor nici nu a vrut să audă: „„E treaba lor, nu mă interesează de FCSB, pe mine mă interesează de Universitatea Craiova, atât”

 

Mijlocașul a vrut să scoată în evidență și relația specială pe care o are Mihai Rotaru cu jucătorii Universității Craiova: „E o mare diferenţă între domnul Rotaru şi domnul Negoiţă. Cu domnul Rotaru vorbim la câteva zile, vine şi stă de vorbă cu jucătorii, ne asigură toate condiţiile. E ca un al doilea tată pentru mine.”

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.