Sport
Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis lui Adrian Mititelu să folosească denumirea Universitatea Craiova

Conform unei decizii de azi a Curţii de Apel Bucureşti, echipa lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, nu mai are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. În luna mai a acesteui an, Tribunalul Bucureşti luase aceeaşi decizie în privinţa echipei lui Adrian Mititelu, vizând atunci dreptul de a utiliza denumirea în activitatea comercială a clubului. 

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge în rest cererea” scria în decizia Tribunalului Bucureşti.

"Ne vom conforma sentinţei instanţei de judecată, chiar dacă o considerăm nedreaptă şi absurdă" a  fost replica echipei lui Adrian Mititelu, pe site-ul oficial. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.