Sport
Cum a organizat Bergodi săptămâna de dinaintea meciului cu FC Botoșani

Universitatea Craiova a intrat pe ultima sută de metri pentru reluarea campionatului. Oltenii vor da piept cu Botoșani, vineri, de la ora 20:00, pe „Ion Oblemenco”. 

„Juveții” au primit o zi liberă după meciurile amicale cu FC Viitorul, iar astăzi au revenit la antrenamente. Toate ședințele de pregătire din această săptămâna vor fi la baza de antrenament din „Lunca Jiului”. În legătură cu ceea ce a găsit la Craiova, Bergodi s-a declarat foarte încântat: „Nu mă așteptam să găsesc așa condiții la Craiova, deși știam că toată lumea vorbește frumos de ceea ce este aici. Pot spune că beneficiem de condiții de Seria A”.  Luni, marți și miercuri, Bancu și colegii săi vor avea câte un antrenament după-amiaza, în timp ce joi dimineața vor intra în cantonament, urmând să rămână și după partida cu FC Botoșani, întrucât sâmbătă vor avea un antrenament de refacere. 

 

„Am avut jucători care au fost obosiți, am lucrat mult în ultima vreme, acum vom avea o săptămână de descărcare pentru meciul cu Botoșani. E foarte greu pentru un antrenor să gestioneze această perioadă, e normal că poate să apară surprize din toate punctele de vedere.”, a mai spus Cristiano Bergodi în legătură cu perioada de pregătire. Suporterii s-au speriat în ceea ce privește accidentările lui Elvir Koljic, Mihai Bălașa și Vali Mihăilă, însă conform informațiilor obține de LUPA, aceștia au șanse mari să fie recuperați în vederea duelului cu moldovenii

 

Pe Koljic l-am menajat pentru că a avut o lovitură la genunchi și nu s-a antrenat sută la sută și am vrut să-l nu-l forțăm. El este un jucător important pentru noi. Astăzi am putut să văd și alți jucători. „Bălașa a avut o încărcătură la mușchi, o mică înțepătură și cred că va fi apt pentru meciul cu Botoșani.”., a declarat Bergodi. 

El are niște probleme din astea. Probabil a simțit ceva. Și acum 2-3 zile se simțea puțin încărcat la musculatură. Din câte am înțeles, încă de dinainte să ajungă în acea situație ar fi acuzat o stare care să nu-i convină. Nu știu cât e de grav, sper să nu fie foarte grav și să se poată remedia”a spus și președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.