Sport
Cu Bancu integralist, România a învins Austria, în Liga Naţiunilor

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a fost integralist în naţionala României, în victoria cu 3-2 obţinută în faţa Austriei, la Klagenfurt. Fundaşul stânga al Ştiinţei evoluase cu câteva zile în urmă şi în meciul cu Irlanda de Nord, terminat 1-1, tot într-un meci din Liga Naţiunilor. În schimb, Cicâldău şi Nistor au fost doar rezerve la meciul din Austria.

Pentru echipa României au înscris Denis Alibec ‘3, Dragoş Grigore ’51 şi Alex Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81. 

Selecţionerul Mirel Rădoi a folosit formula:  Tătăruşanu – Burcă, Chiricheş-cpt. (5. Nedelcearu ’74), Dr. Grigore, Bancu – A. Creţu, Maxim, Stanciu – Fl. Coman, Alibec (Puşcaş ’68), Deac ( Iancu ’40). 

După 2 etape, România este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Austria şi Norvegia, ambele cu 3 puncte, şi Irlanda de Nord, cu 1 punct. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.