Sport
CSO Filiași nu a avut nicio șansă cu FCU! Slatina a pierdut la loviturile de departajare

Marți, în turul 4 al Cupei României, CSO Filiași a primit vizita formației U Craiova 1948 (FCU), în timp ce la Slatina a venit Turris-Oltul Turnu Măgurele. Gazdele nu au avut sorți de izbândă în niciun duel.

Echipa antrenată de Dan Vasilică nu a avut nicio emoție în jocul de la Filiași. Robert Răducanu (min. 9 și 29), Claudiu Bălan (min. 76) și Andrei Ciolacu (min. 82) au punctat pentru victoria clară. Astfel, formația care își joacă meciurile de acasă la Drobeta-Turnu Severin s-a calificat în faza șaisprezecimilor, fază în care vor intra în scenă și formații din prima ligă. Slătinenii nu au avut nici ei vreun motiv de bucurie la finalul zilei. Chiar dacă a ținut piept lui Turris, echipă care s-a bătut la promovare în stagiunea precedentă, trupa lui Mihai Ianovschi a pierdut la loviturile de departajare, 9-8, după ce a fost o remiză albă în 120 de minute. Ambele formații au avut câte un jucător eliminat, Ilie Damașcan, de la Turris și George Cotigă, de la CSM Slatina.

 

CSM Slatina: Velcu – C-tin. Radu, Cr. Preda, Motroc, Pisăru, D. Toma, Ct. Grigore, Dav. Oprescu, Vas. Gheorghe (cpt.), Demici, Rogoveanu. 
Au mai jucat: Abel Stan și Marian Manea, Beniamin Enache, George Cotigă și Ovidiu Popescu

 

Turris Oltul: Aur. Păun – Sălcianu, Buleică, Al. Sima, Alb. Voinea, Haită, Cioinac, Ct. Pîrvulescu, Țegle, Liv. Mihai, Damașcan. 
Au mai jucat: Ștefan Blănaru, Adrian Niță și Florinel Mitrea

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.