Sport
CSM Slatina va juca partida decisivă pentru promovare pe teren propriu

Casa Fotbalului a găzduit vineri, 19 iunie, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2.

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 3 să fie îngheţat, fără să se retrogradeze.

În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

Pe cale de consecinţă, cluburile CS Aerostar Bacău (seria 1) şi U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manşă între ocupantele locurilor 1 şi 2.

Echipele care vor participa la baraj sunt următoarele:

  • Seria 2: AFC Unirea 04 Slobozia şi Mostiştea Ulmu
  • Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac şi CSM Slatina
  • Seria 5: ACS Fotbal Comuna Recea şi CS Minaur Baia Mare

 

Astfel, CSM Slatina va juca turul pe terenul Progresului Spartac, în timp ce meciul decisiv pentru accederea în Liga 2 se va disputa pe stadionul „1 Mai”.

 

 

sursă foto: CSM Slatina Fotbal FACEBOOK

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.