Sport
CSM Slatina va juca partida decisivă pentru promovare pe teren propriu

Casa Fotbalului a găzduit vineri, 19 iunie, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2.

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 3 să fie îngheţat, fără să se retrogradeze.

În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

Pe cale de consecinţă, cluburile CS Aerostar Bacău (seria 1) şi U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manşă între ocupantele locurilor 1 şi 2.

Echipele care vor participa la baraj sunt următoarele:

  • Seria 2: AFC Unirea 04 Slobozia şi Mostiştea Ulmu
  • Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac şi CSM Slatina
  • Seria 5: ACS Fotbal Comuna Recea şi CS Minaur Baia Mare

 

Astfel, CSM Slatina va juca turul pe terenul Progresului Spartac, în timp ce meciul decisiv pentru accederea în Liga 2 se va disputa pe stadionul „1 Mai”.

 

 

sursă foto: CSM Slatina Fotbal FACEBOOK

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.