Sport
CSM Slatina, prima victorie în Liga 2

Trupa lui Mihai Ianovschi a reușit să câștige primul meci în Liga 2. Oltenii s-au impus, scor 2-0, pe teren propriu, în fața formației Fotbal Comuna Recea. Golurile au fost marcate de Marian Manea (’31) şi Ianis Stoica (’80).

Prima reușită a echipei din Slatina a venit după un corner executat de Vasile Gheorghe. Manea a reluat cu capul în plasă. Dublarea avantajului a venit cu 10 minute înainte de final, atunci când Ianis Stoica a primit o pasă excelentă de la Rogoveanu și l-a executat pe portarul advers cu un șut la colțul lung. 

 

CSM Slatina: N. Grecu – Iana (’63, Bodri), Cotigă, M. Manea, Deta, Dorin Toma, Ov. Popescu, D. Oprescu (’89, Radu), V. Gheorghe (’63, R. Necşulescu), Rogoveanu (’89, Preda), Vlada (’63, I. Stoica).

 

Comuna Recea: D. Răileanu – Jucan, Fl. Cordoș, Oiță, R. Ispas – Mărieș, Micaș, Akhmatov, Balha – R. Rus – M. Coman. 

 

sursă foto: CSM Slattina Facebook

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.