Sport
CSM Slatina, prima victorie în Liga 2

Trupa lui Mihai Ianovschi a reușit să câștige primul meci în Liga 2. Oltenii s-au impus, scor 2-0, pe teren propriu, în fața formației Fotbal Comuna Recea. Golurile au fost marcate de Marian Manea (’31) şi Ianis Stoica (’80).

Prima reușită a echipei din Slatina a venit după un corner executat de Vasile Gheorghe. Manea a reluat cu capul în plasă. Dublarea avantajului a venit cu 10 minute înainte de final, atunci când Ianis Stoica a primit o pasă excelentă de la Rogoveanu și l-a executat pe portarul advers cu un șut la colțul lung. 

 

CSM Slatina: N. Grecu – Iana (’63, Bodri), Cotigă, M. Manea, Deta, Dorin Toma, Ov. Popescu, D. Oprescu (’89, Radu), V. Gheorghe (’63, R. Necşulescu), Rogoveanu (’89, Preda), Vlada (’63, I. Stoica).

 

Comuna Recea: D. Răileanu – Jucan, Fl. Cordoș, Oiță, R. Ispas – Mărieș, Micaș, Akhmatov, Balha – R. Rus – M. Coman. 

 

sursă foto: CSM Slattina Facebook

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.