Sport
CSM Slatina a intrat în linie dreaptă către debutul în Liga 2

Sâmbătă, de la ora 11:00, CSM Slatina debutează în noul sezon competițional al Ligii 2. Adversara oltenilor va fi Dunărea Călărași. 

Mihai Ianovschi, antrenor celor de la Slatina, a declarat pentru gazetanoua.ro: „Va fi debutul în Liga a II-a, un nou început, pe care-l abordăm încrezători. Mergem pe omogenitate, va fi un joc dificil, întâlnim o echipă cu experienţă, dar vrem să câştigăm. Nu avem probleme medicale, toată lumea este aptă, sper să fiu inspirat, să aducem o primă bucurie suporterilor în ceea ce priveşte rezultatul. „Nu cred că va fi trac, au văzut ce înseamnă meciurile cu miză. Jocurile de la baraj au ridicat nivelul de experienţă al echipei. Cei tineri au un an de când joacă constant, au făcut-o bine, au progresat, toată lumea şi-a dorit să fim la Liga a II-a, atât jucătorii tineri, cât şi cei cu experienţă, îşi doresc să arate mai mult.”

 

În ultima perioadă, CSM Slatina a anunțat transferul a doi tineri jucători, Ianis Stoica și Andrei Iana, internaționali de juniori. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.