Sport
CSM Slatina a debutat cu stângul în Liga 2

CSM Slatina nu a avut parte de un debut cu dreptul în noul sezon al Ligii 2. Oltenii antrenați de către Mihai Ianovschi au pierdut, scor 0-1, pe teren propriu, în fața formației Dunărea Călărași. Unicul gol al duelului de pe stadionul „1 Mai” a fost înscris de Valentin Alexandru (min. 85)

„Din nefericire pentru noi, situaţiile de gol, barele şi alte momente bune pe care le-am reuşit, nu se contorizează pe tabela de marcaj. Am început cu stângul, am pierdut acasă cu 1-0, dar jocul îmi dă speranţe. Am avut consistenţă. A fost, poate, cel mai bun joc pe care l-am făcut. Trebuie să fim mult mai lucizi în faţa porţii şi puţin mai organizaţi în cea de-a doua repriză. Nu vreau să găsesc o scuză, dar să nu uităm câţi jucători tineri am avut în primul unsprezece. Am avut într-adevăr şi jucători cu maturitate, dar am continuat pe aceeaşi linie de reconstrucţie a echipei cu jucători tineri, născuţi 2000. Am avut şi atacant de 2002. ”, a declarat Mihai Ianovschi, antrenorul formației CSM Slatina. 

 

Slatina: N. Grecu – Bodri, Cotigă, Manea, Demici – D. Toma, V. Gheorghe – Oprescu (’60, Ceapă), Doman, Rogoveanu – I. Stoica. 

Dunărea: Krell – I. Sîrbu, Bg. Șandru, Wiktoroski, Sălceanu – Lopez, Țenea – Tudoran, Ciucur, Zaluschi – Val. Alexandru. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.