Sport
CS Cârcea şi-a aflat adversara din faza naţională a Cupei României

Câştigătoarea fazei pe judeţ a Cupei României, formaţia CS Cârcea, şi-a aflat adversara din turul 1 al fazei naționale a Cupei României, ediția 2021-2022. Astfel, CS Cârcea va întâlni, pe teren propriu, echipa din Liga a III-a, Petrolul Potcoava, miercuri, 28 iulie, de la ora 17:30. Petrolul Potcoava, echipă din judeţul Olt, a terminat sezonul trecut pe antepenultimul loc în Liga a III-a. 

În această fază se întâlnesc reprezentantele județene, nu însă din toate județele, fiindcă unele AJF-uri nu au organizat faza județeană a Cupei României sau nu au avut campionat în sezonul trecut, și echipe care au activat în ediția precedentă a Ligii 3. Câștigătoarele acestor meciuri se vor califica în următoarea fază a Cupei României, a II-a, care este stabilită pentru ziua de 11 august. 

 

CS Cârcea a învins, în finala Cupei României pe judeţ, campioana din acest an a Doljului, Dunărea Calafat, scor 2-0, iar trofeul Cupei României a fost înmânat câștigătorilor de Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj. Meciul a coincis și cu aniversarea a cinci ani de la inaugurarea bazei sportive de la Aeroport, unde s-a jucat competiţia. Până în finală, câștigătoarea Cupei a trecut de Metropolitan Ișalnița și de echipa din Bechet. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.