Sport
Croitoru e convins că ar fi avut ac de cojocul oltenilor: „Îmi pare rău că nu am jucat cu ei, erau de bătut”

Extrem de supărat după ce a fost nevoit să părăsească Bănia în miez de noapte, din cauză că medicul echipei sale a fost descoperit infectat cu coronavirus, antrenorul celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, a regretat și mai mult că a făcut degeaba călătoria la Craiova, pentru că nu a avut ocazia de a administra o bătaie zdravănă Universității, după ce i-a văzut pe băieții lui Bergodi învinși de Chindia și incapabili să marcheze în 2 ore de joc. 

„Îmi pare rău că nu am jucat cu ei azi. Bineînțeles că era o echipă de bătut. Orice echipă este de bătut. Spun ceea ce cred. Nu spun ce vor să audă alții. Nu mi-este frică de niciun adversar și vreau să bat pe oricine din România. Dacă m-ați întrebat asta, înseamnă că vreți să știți ce gândesc. Suntem puțin obosiți după drum, pentru că am fost nevoiți să plecăm seara. Am făcut 12 ore pe drum. Nu am plecat de bună voie, noi am vrut să rămânem acolo, pentru că neluând contact cu doctorul noi am sperat că vom putea juca. Doctorul a plecat separat, cu o mașină a clubului, iar jucătorii cu autocarul. DSP ne-a spus că dacă suntem toți testați negativ și nu am intrat în contact cu doctorul, putem să ne reluăm activitatea așa cum am făcut-o și până acum. Jucătorii se află în izolare, la hotelul la care am stat în cantonament”, a spus Marius Croitoru la Digisport. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.