Sport
Criticile continuă: „Craiova e departe de ceea ce iubesc suporterii și ce vrea ea”

Corneliu Papură și elevii săi sunt criticați cu orice ocazie. Fără victorie de patru meciuri, oltenii pierd teren în lupta pentru titlu.  „Craiova e departe de ceea ce iubesc suporterii și ce vrea ea,” a fost declarația lui Ion Crăciunescu la DigiSport. 

Fostul arbitru Ion Crăciunescu l-a criticat pe Papură la DigSport: „Un gol excepțional Cicâldău, cu fentă din preluare. S-a văzut că se lucrează la faza defensivă, de-asta și-au luat și gol din fază fixă, ca să îl parafrazez pe Papură. Nu știu dacă a fost ofsaid, nu mă pronunț

Craiova a încercat să mai construiască. Când spune antrenorul că a mai avut ocazii… nu știu ce să spun. Au dominat mai mult, e drept, dar să nu uităm că înainte de egalara, Astra a mai avut o ocazie mare. Craiova e departe de ceea ce iubesc suporterii și ce vrea ea. Ea vrea să se bată la titlu și suporterii vor spectacol. Nu am văzut nimic în seara asta, dar așa cum spune antrenorul, îi plac rezultatele echitabile”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.