Sport
Critici la adresa lui Corneliu Papură: „Au nevoie de un alt antrenor”

Universitatae Craiova a ajuns la cel de-al treilea joc consecutiv fără victorie, iar criticile nu au lipsit la adresa lui Corneliu Papură. Fostul director tehnic al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a spus cu subiect și predicat că Știința nu are un antrenor pe măsură. 

Conform spuselor lui Dănciulescu, Universitatea nu se poate bate la campionat cu un antrenor ca Papură: Craiova are nevoie de un antrenor alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc. Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu,” a spus acesta la DigiSport.

 

Ba mai mult, în cele trei meciuri fără victorie, trupa lui Papură nici măcar nu a marcat vreun gol! 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.