Sport
Cristiano Bergodi, despre plecarea de la „U” Craiova: „Eu probabil aveam alte idei și am plecat”

Cristiano Bergodi a vorbit la DigiSport despre plecarea de la Universitatea Craiova. Tehnicianul italian a recunoscut că se afla într-un conflict cu patronul Mihai Rotaru. 

„Nu eram pe aceeași lungime de undă cu patronul, nu vreau să jignesc pe nimeni. Ne-am despărțit și sunt mulțumit de ceea ce am făcut la Craiova, el conduce un club foarte important, l-a ridicat la un anumit nivel. Eu probabil aveam alte idei și am plecat. Craiova e una dintre cele mai bune echipe și condițiile sunt extraordinare acolo”, a declarat Cristiano Bergodi, la Digi Sport.

 

„În acest an a meritat, zic eu, CFR campionatul. Și Craiova a câștigat Cupa României și asta a salvat, probabil, sezonul. Mi-ar plăcea să pot să mă întorc să antrenez, sunt recunoscător fotbalului românesc și mi-ar plăcea să pot să antrenez în România. Când ai pasiune pentru această meserie, te duci oriunde. Sunt probleme în România, dar eu am antrenat 7-8 echipe,” a mai spus tehnicianul italian. 

 

14 victorii și 4 înfrângeri este bilanțul lui Bergodi la Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.