Sport
Cristiano Bergodi vine antrenor la Universitatea? Totul s-ar putea decide astăzi

Astăzi ar fi ziua decisivă în ceea ce privește instalarea lui Bergodi în postura de antrenor principal la Universitatea Craiova. Fanatik anunță că Mihai Rotaru s-ar fi înțeles cu italianul. 

Bergodi ar fi alesul lui Mihai Rotaru, anunță Fanatik. Italianul ar urma să aibă un contract cu un salariu de 10.000 de euro și obiectivul ar fi să câștige titlul cu Universitatea Craiova. El este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărțit de FC Voluntari în decembrie 2019. 

 

În vârstă de 55 de ani, În CV-ul lui Cristiano Bergodi, o legendă a celor de la Lazio, există şi o scurtă experienţă în Serie A, la Pescara. Italianul le-a mai pregătit pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua, dar și pe Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara și Brescia, din Italia. A câștigat SuperCupa alături de Rapid în 2008. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.