Sport
Cristiano Bergodi: „Suntem foarte atenți la Voluntari”

Tehnicianul Cristiano Bergodi a oferit câteva declarații înainte de jocul cu FC Voluntari, de sâmbătă, ora 21:45. Italianul spune că Universitatea Craiova este pregătită de duelul cu formația care a acumulat 7 puncte din 9 posibile. 

Bergodi nu este îngrijorat de faptul că ar mai putea apărea cazuri de COVID-19 la echipă: „Jucătorii se simt bine, ne-am antrenat foarte bine și nu au interacționat cu persoane bolnave de COVID-19. Singurul jucător pozitiv s-a antrenat separat, nu a fost în lot cu ceilalți. Stăm bine moral, dar și în pregătire.” Alexandru Cicâldău ar putea lipsi din echipa de start: „Cicâldău nu s-a antrenat la capacitate maximă, dar stă binișor. Vom vedea dacă va juca, dar e un jucător care poate face oricând un lucru deosebit. Pe partea cealaltă, am recuperat jucători, dar nu sunt 100%. Vom vedea.”

 

„Nu e un meci special. Am trecut pe acolo, acum un an și jumătate și am fost foarte bine primit. În sfârșit, ne-am despărțit și nu a fost vreo problemă. Am trecut prin momente bune și mai puțin bune, dar asta este acum.  Nu am nicio revanșă de luat, m-am simțit bine acolo. Ne-am salvat în primul an, a fost o minune. În al doilea an, nu au mers lucrurile cum trebuie și ne-am despărțit. Nu pot spune nimic rău despre Voluntari. 

E normal că ne dorim să avem 12 puncte din 12 până la întrerupere. Ne gândim la meciul cu Voluntari, întrucât va fi un duel greu. Echipele antrenate de Mihai Teja încep foarte bine campionatul, nu va fi ușor pentru noi, dar vom da 100% să luăm cele trei puncte. De obicei, sunt atent la fiecare echipă pe care o întâlnesc. Prin statistici, Voluntari a arătat foarte bine și suntem foarte atenți. Au jucători și un antrenor valoros. 

Am vorbit doar o dată de transferuri, nu vreau să mai discut despre asta. Vom vedea ce se va întâmpla, trebuie să ne gândim la cele trei meciuri până la pauză. Am jucători buni,” a mai spus Cristiano Bergodi.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.