Sport
Cristiano Bergodi: „Nu ne speriem de CFR Cluj”

Înainte de partida cu CFR Cluj, Cristiano Bergodi a oferit câteva declarații și spune că echipa sa merge să obține puncte pe terenul campioanei. 

Cristiano Bergodi a început foarte bine mandatul din Bănie și vrea să continue pe aceeași linie: „E un meci foarte important. Noi am început bine acest restart al campionatului, am luat 6 puncte, era foarte important pentru moralul jucătorilor. E o partidă dificilă, întâlnim cea mai bună echipă din campionatul României, dar vom face totul să luăm puncte acolo. Avem respect față de campioni, dar nu ne speriem de ei. Avem ambiție de a face ceva deosebit în acest final de campionat.

Eu cred că va fi un meci frumos și cine va fi cel mai bun va câștiga. Suntem o echipă bună, nu știu dacă meciul cu Clujul a venit prea devreme, poate mai aveam de două meciuri, dar mie nu îmi e frică de nimic. Într-un meci de fotbal se joacă la victorie, dar dacă va fi egal și noi vom avea o prestație bună, trebuie să acceptăm și acest rezultat, dar normal că mergem să câștigăm”

 

 „E un antrenor nou la Craiova și am început cu dreptul, nu cred că suntem sub linia așteptărilor. Trebuie îmbunătățit aspectul legat de pase. Cu CFR, din punct de vedere tehnic, noi trebuie să facem un joc aproape perfect. Fiecare meci are istoria lui. O serie de 6 jocuri câștigate nu am avut niciodată, 5 am avut ca antrenor în italia. Nu e ușor de bătut CFR-ul, dar nicio echipă nu e așa perfectă. Avem jucători de viteză, cu o tehnică bună, trebuie să facem o partidă bună și din punct de vedere al defensivei. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a alcătuit o echipă foarte bună în doi ani, cunosc foarte bine jucătorii lor. Au jucători de talie, lovesc bine mingea și nu ne va fi ușor la faze fixe. Am încercat să lucrăm la toate capitolele, vom vedea unde am ajuns, iar acest test ne va spune și unde suntem din punct de vedere valoric în Liga 1. Dacă CFR Cluj bate, vor avea mari șanse să ia campionatul, dar eu sunt încrezător că am jucători foarte buni și care vor scoate un rezultat bun”, a mai punctat Cristiano Bergodi.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.