Sport
Cristiano Bergodi debutează oficial pe banca tehnică Științei: „Ar fi super dacă începem cu dreptul”

A doua oară este cu noroc pentru Cristiano Bergodi. După amânarea partidei cu Botoșani, Universitatea Craiova primește vizita Astrei, vineri, de la ora 20:00. 

Partida cu Astra reprezintă debutul oficial al luI Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Universtiății Craiova. Tehnicianul italian a prefațat partida cu giurgiuvenii: „Meciul cu Astra este foarte important pentru că este începutul nostru în campionat și vrem să câștigăm cele 3 puncte. Sper să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Nu știm bine în ce condiții suntem, întrucât nu am jucat niciun meci oficial. Eu consider că fiecare echipă trebuie tratată la fel, cu determinare, cu dorință și nu trebuie niciodată să subestimezi un adversar. Astra a jucat un meci cu Gazul, eu cred că ei au jucători buni și un antrenor foarte bun și trebuie să fim pregătiți. O să vedem cum vom juca cu Astra și după ne adaptăm pentru meciul cu Botoșani. Avem 3 meciuri într-o săptămână, dar acum, ne gândim doar la meciul de vineri. 

Nu știu dacă este un avantaj că am avut un meci amânat, totuși. am jucat amical și nu sunt îngrijorat, chiar dacă am pierdut cu Chindia. Un meci de campionat e diferit față de un joc de verificare, eu cred că vom arăta bine. Jucătorii sunt motivați. Ar fi super dacă începem cu dreptul campionat, pentru că așa vom fi angrenați în lupta pentru primele locuri. În această săptămână, jucătorii s-au antrenat foarte bine și sperăm să jucăm la fel de bine. Nu cred că suntem 100% pregătiți fizic, ne trebuie două meciuri oficiale pentru a regla echipa. Eu cred că nu va conta că Astra nu poate să joace în cupele europene. Au fotbaliști profesioniști și nu văd de ce ar juca relaxat. Trebuie să avem respect față de orice echipă. Nu vreau ca băieții mei să gândească faptul că giurgiuvenii vor fi relaxați. 

Bergodi este conștient de faptul că trebuie să existe anumite reglaje la echipă: „Lipsește ceva la echipă, dar nu pot să spun ce. Sunt lucruri care trebuie îmbunătățite și sper ca băieții să înțeleagă foarte repede ce vreau de la ei. Am un lot cu jucători foarte buni, cu un nivel tehnic foarte bun și nu mi-e frică de nimic.

Întrebat despre problemele din apărare, antrenorul Științei a spus: „Eu lucrez în fiecare zi fazele defensive. De Obicei, un antrenor are nevoie de timp pentru a regla lucrurile. Dacă nu vor fi greșeli individuale, eu zic că va fi foarte bine. Nu vreau să se vorbească de fundași, toată echipa trebuie să facă și faze defensive. Trebuie să avem continuitate pe ambele faze. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.