Sport
Cristi Bărbuţ, la Oltenia TV: „Îmi e dor de fotbal, dar trebuie să fim responsabili şi să stăm în casă”

Invitat prin telefon la emisiunea Activ Arena, de la Oltenia TV, atacantul Universităţii Craiova, Cristi Bărbuţ, a fost chestionat de Toni Sorică şi Răzvan Iova în privinţa modului cum îşi ocupă timpul în această perioadă ciudată pentru întreaga lume. Izolat în casă, ca restul populaţiei, Bărbuţ nu uită să se menţină în formă prin diverse exerciţii fizice şi, fiind mare amator de seriale, a făcut şi câteva recomandări fanilor Ştiinţei prin intermediul Oltenia TV. 

 „Am stat numai în casă, m-am relaxat, am făcut exerciţii, am pasiunea cu seriale, filme, mă joc pe play-station cu mai mulţi prieteni, jucăm FIFA 20. Ştiu că sunt în Top 10 la viteză în tot jocul FIFA 20. Sunt mulţumit de cum au fost apreciate calităţile mele la FIFA 20. De asemenea, am mai multe seriale pe care le văd, Peaky Blinders, Vikings, etc. Este greu fără fotbal, plictisitor, îmi e dor să dau în minge, să joc, dar sper să trecem cu bine prin asta. Am primit un program pentru a ne păstra tonusul în casă. Cred că toţi jucătorii respectă programul, fiindcă facem pentru noi şi avem nevoie de asta. Nu ştiu dacă se va termina acest sezon, nu am nicio informaţie. Nu s-a stabilit cât avem vacanţă, urmează să primim veşti. Chiar cred în şansele la titlu, am încredere în colegi, fiindcă am arătat un fotbal bun.” a spus atacanul Ştiinţei

Cristi Bărbuţ s-a alăturat iniţiativei caritabile în care s-a implicat Universitatea Craiova şi Peluza Nord, de a juca un meci virtual la care să se vândă bilete, banii urmând a fi donaţi spitalului clinic de boli infecţioase „Victor Babeş” din Craiova.

Am achiziţionat şi eu bilet, este important să fim împreună şi să strângem cât mai mulţi bani care să se ducă la spitalul Victor Babeş din Craiova. Este o iniţiativă frumoasă, mă bucur că s-au gândit la această acţiune, sper să se cumpere cât mai multe bilete. Trebuie să fim cât mai responsabili şi să stăm în casă” a declarat Bărbuţ.

De notat că s-au strâns deja aproximativ 30.000 de lei în 24 de ore pentru meciul FIFA programat duminică seara. Biletele se vând pe platforma eventim şi costă 10 lei în orice sector şi 500 de lei la lojă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.