Sport
Cristi Balaj: „A fost penalty la Marius Constantin”

Fostul mare arbitru al României, Cristi Balaj, a analizat faza penalty-ului din meciul Dinamo - Universitatea Craiova. În direct la Telekom Sport, Balaj a declarat că se impune lovitură de la 11 metri.

 

„Se cere arbitrilor, ca atunci când văd că premergător unei lovituri libere, jucătorii se trag sau se ţin în careu, trebuie să oprească jocul. A făcut acest lucru şi a cerut jucătorilor să nu ţină că nu acceptă. După care, Puljic a fost atenţionat verbal. 

Apoi, îl avem pe Marius Constantin care este în faţa jucătorilor, iar apărătorul avea mâinile în continuare pe atacant. Atenţie mare… Dacă foloseşti VAR-ul și arbitrul nu sacționează această fază, cei de la VAR îi vor atrage atenţia. E un mod neregulamentar. Este penalty, da, e un penalty obţinut!

Marius Constantin e împiedicat, el nu poate să dezvolte viteză de deplasare, nu poate să se desprindă aşa cum ar fi dorit… Îmi e greu să spun dacă el cade din cauza acestei ţineri sau nu.” a spus Cristi Balaj

 

La un corner executat din flancul stâng, fundașul central croat l-a luat în brațe cu ambele mâini pe Constantin, iar acesta a căzut. Horațiu Feșnic a acordat lovitură de la 11 metri, transformată de Alexandru Cicâldău.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.