Sport
Cristescu, la Oltenia TV: 'Titlul nu se joacă numai pe teren, adversarii au declanşat alte războaie'

Fostul căpitan al Universităţii Craiova din anii 90, Silvian Cristescu, spune că a început războiul psihologic presupus de lupta pentru titlu, iar aceasta se va da în continuare, protagonist principal fiind antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, acesta lansând acuze dure la adresa Ştiinţei, deoarece aceasta a ajuns pe primul loc şi îi pune în pericol prima de 2 milioane de euro, pe care o are pentru titlu. 

„Pe noi ne-a atacat CFR-ul, ci un singur om de acolo. Dan Petrescu are 2 milioane de euro primă de câştigarea campionatului şi salariu de 500 de mii de euro,  de aceea are aceste reacţii. Şi dacă faci o analiză a întregului campionat, tot noi suntem mai dezavantajaţi! Am avut penalty acasă şi cu FCSB şi cu CFR, ambele la Ivan şi nu s-au acordat, în sezonul regular. Marcel Bârsan a arbitrat şi când ne-a bătut CFR acasă cu 2-0 şi nu a dictat penalty la Ivan şi noi n-am mai făcut scandal. Aşa a văzut omul, ce să facem, să facem scandal ca Petrescu?! S-a repezit ca uliu asupra noastră Dan Petrescu. Să ne scuze Dan Petrescu că am îndrăznit să fim şi noi pe primul loc! E un meseriaş bun, nu negăm calităţile lui, deşi jocul lui nu a fost niciodată plăcut. Are jucători cu mare experienţă, cu salarii mari, face rezultate. Noi nu ne-am luat niciodată de nimeni, doar răspundem atacurilor. Nu se joacă numai pe teren, se pare, adversarii au declanşat războaie şi pe alte căi” 

Silvian Cristescu apreciază că şansele la titlu sunt egale între Craiova şi CFR: „E important să ne menţinem acel punct faţă de CFR Cluj până la meciul cu ei, ca să avem două variante la meciul direct. Armele sunt egale, ei au mare experienţă, noi avem talent şi mare dorinţă. Avem 50 la sută şanse fiecare la titlu, noi suntem la mâna noastră, şi ei la fel. La noi, cred că suporterii merită suporterii cel puţin în aceeaşi măsură titlul ca şi jucătorii, au avut aceeaşi contribuţie"

Silvian Cristescu a explicat şi de ce Universitatea Craiova a solicitat FRF şi LPF reprogramarea finalei Cupei României după terminarea play-off-ului: „Cred că FRF va face în aşa fel încât să fie interes asupra competiţiei. Dacă se ştie cine joacă în cupele europene după ce se joacă finala, săptămâna viitoare, FC Botoşani şi FCSB îşi permit să-şi trimită titularii în vacanţă şi să joace în ultimele două etape cu cei care nu au prea au evoluat, mai ales că nu va mai fi vreme de vacanţă în acest sezon, va fi diferit de situaţiile de până acum".

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.