Sport
Craiovenii sunt aşteptaţi cu multe surprize pe esplanada Polivalentei, în ziua semifinalei Cupei EHF

Primăria Craiova îi invită pe iubitorii sportului pe esplanada Sălii Polivalente, sâmbătă, începând cu ora 16.30, pentru a trăi împreună emoţia unui eveniment unic pentru sportul craiovean. Pe un ecran gigant va fi proiectat meciul de handbal SCM Craiova - Kastamonu, iar fanii se vor putea bucura şi de alte activităţi organizate în zonă. De asemenea, administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, a anunţat că handbalistele de la SCM vor ieşi să salute şi publicul aflat pe esplanada Polivalentei. 

Comunicatul Primăriei Craiova: 

"Primăria Municipiului Craiova anunță iubitorii sportului craiovean și ai handbalului că sâmbătă, începând cu ora 16.30, sunt așteptați în număr cât mai mare pe esplanda Sălii Polivalente, intrarea dinspre benzinărie, pentru a fi alături de fetele de la SCM Craiova în meciul retur din semifinala Cupei EHF la handbal feminin, contra echipei Kastamonu Belediyesi GSK din Turcia, partidă decisivă pentru calificarea în ultimul act al competiției. Suporterii sunt așteptați cu un ecran gigant pe care se va transmite în direct meciul, DJ, fan corner, face painting, material promoționale și multe alte surprize. Partida de sâmbătă poate rescrie istoria handbalului din Craiova, prin prima calificare a unei echipe din Bănie într-o finală de cupă europeană. Bănia retrăiește astfel un nou moment istoric, primul de asemenea anvergură după semifinala Universității Craiova din Cupa UEFA, la fotbal, din anul 1983 contra portughezilor de la Benfica Lisabona" 

Totodată, meciul de handbal poate fi urmărit şi pe tabelele de pe stadionul "Ion Oblemenco", de cei care îşi vor procura bilete la meciul de fotbal Universitatea Craiova - CSMP Iaşi. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.