Sport
Remiză în primul meci oficial din 2021

Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, cu Sepsi, în etapa cu numărul 16 din Liga 1.

Prima parte a jocului de pe stadionul din Bănie a fost una anostă, iar unica ocazie importantă s-a derulat în rândul oaspeţilor. Nistor a scos de pe linia porţii mingea trimisă cu o lovitură de cap de Fofana în minutul 43. Repriza a doua a început cu Sepsi avântată în atac şi cu mai multe ocazii, dar fără a se materializa.

Cicâldău a încercat portarul advers în minutul 59, dar acesta a avut o intervenţie salvatoare. Vladimir Screciu a luat cartonaş roşu în minutul 80. De asemenea, Fofana a fost şi el eliminat în prelungiri. Meciul s-a încheiat 0-0.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.