Sport
Craiova se interesează de un fundaș din Liga 1: „S-au pus niște întrebări”

Conform zvonurilor, Victor Pițurcă vrea să-și betoneze apărarea cu un fundaș central din Liga 1.

Patronul celor de la FC Botașani, Valeriu Iftime, a declarat pentru ProSport că Universitatea i-a contactat pe impresarii lui Andrei Miroi, 25 de ani: „La mine nu s-a ajuns personal cu vreo ofertă a Craiovei, dar am înțeles că la impresarul lui Miron s-au făcut niște întrebări din partea oltenilor despre fundașul meu central. Eu am o înțelegere verbală cu Miron și i-am promis că îi voi da drumul în iarna asta pentru o ofertă bunicică, chiar dacă el mai are contract cu noi pentru doi ani.”

Iftime este de părere că fundașul și-a făcut datoria față de echipa sa și i-ar da drumul să plece la Craiova:

„Băiatul și-a făcut datoria față de Botoșani și recunosc că a venit timpul să cam plece și el, așa cum s-a întâmplat și cu Andrei Burcă. Am auzit de interesul Craiovei pentru Miron, dar mai multe nu vă pot spune în acest moment. Hai să lăsăm să vină pauza de iarnă”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.