Sport
Craiova, remiză cu liderul

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, din etapa a treia a Ligii 1. Alb-albaştrii rămân astfel fără victorie şi după al patrulea meci al acestui sezon. 

Oaspeții au deschis scorul prin Fulop în minutul 10, Mitriţă a egalat din 11 metri peste 10 minute și tot el a făcut 2-1 in minutul 35, după ce a driblat portarul. Miron a stabilit scorul final în repriza secundă, cu o loviutură de cap la un corner.

Devis Mangia a folosit formula: Pigliacelli - Popa (66 Kelic), Gardoş, Tiago Ferreira - Borţa (66 Donkor), Mateiu, Cicaldău, Bancu - Burlacu (78 Markovic), Mitriţă, Mihăilă.

Universitatea are 2 puncte dupa 3 etape și joacă joia viitoare, de la ora 19.30, ora României, în Europa League în deplasare cu RB Leipzig. 

După meci, Devis Mangia a declarat: "A fost un meci dificil. Nu am început aşa cum trebuie, am plecat practic de la 0-1. Dar ulterior am jucat cu personalitate, însă nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit. Lucrăm pentru a reveni sus, trebuie să continuăm pentru a avea rezultatele din sezonul trecut. Ştiţi mai bine decât mine că e foarte greu să joci pe acest stadion. Mai ales când avem atât de mulţi jucători tineri. E nevoie de timp pentru ca ei să crească. Sunt fotbalişti care trebuie integraţi, care au nevoie de încredere". 

Lui Nicuşor Bancu îi este teamă de un eşec drastic la Leipzig în Europa League: "Am luat iar gol pe o greşeală de marcaj la o fază fixă. E un rezultat echitabil, puteau să ne mai dea două lejer, la ce ocazii au avut. Nu reuşim să ne revenim, sperăm ca publicul să fie alături de noi. Avem nevoie de susţinerea lor, nu să ne înjure. Sperăm ca împreună cu jucătorii care mai vin să reuşim să trecem peste, pentru că suntem la pământ. Dacă jucăm cum am făcut-o în acest sezon, Leipzig ne dă cu terenul în cap. Noi mergem să ne jucăm şansa şi încercăm să ieşim cu capul sus de acolo",

Căpitanul echipei, Alex Mitriţă, a spus la final: "Trebuia să câştigăm. Am fost conduşi, am revenit, însă ei ne-au dat gol din faze fixe deşi trebuia să ştim că ei sunt periculoşi acolo. Seara asta ne-am revenit, am încercat să pasăm, am revenit mereu în joc şi ne doream victoria după seria asta proastă. Nu e uşor să intri într-o asemenea presiune, dar Mihăilă a avut un joc foarte bun, ne va ajuta mult pe viitor. Au mai venit doi jucători, avem nevoie de ei, sper să facă un campionat cât mai bun. Va fi un meci extrem de greu, cu o echipă foarte bună, jucători foarte cotaţi şi trebuie să facem un meci foarte bun. Pe teren nu cred că ei, Leipzig, au trei picioare, ne jucăm şansa şi mergem acolo să luptăm". 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.