Sport
Craiova pică de pe podium şi mai poate reveni doar cu un succes cu Viitorul, în derby-ul de Europa

După ce a pierdut, pe rând, lupta pentru primul şi al doilea loc, Ştiinţa a cedat şi locul 3. Aşa cum Lupa a prezis de aseară, Viitorul a câştigat fără probleme contra Astrei, scor 3-0, şi a azvârit Universitatea Craiova de pe podium, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Ştiinţa îşi poate recupera poziţia a treia dacă învinge echipa lui Hagi, sâmbătă, în meciul programat la ora 21, pe "Ion Oblemenco". 

Cele două sunt la egalitate de puncte, dar Viitorul are avantajul că nu i s-au rotunjit punctele la finalul sezonului regular, aşa încât îşi va păstra poziţia şi în cazul unui egal în Bănie. 

Într-o lună şi jumătate, Viitorul a învins de trei ori Universitatea Craiova, de două ori în Cupa României şi o dată în play-off. 

Locul 3 este ultimul care asigură participarea în Europa League. Dacă nu va învinge Viitorul sâmbătă, Ştiinţa va spera la un succes al echipei lui Hagi în finala Cupei României, cu Astra, fiindcă doar astfel mai poate prinde Europa League. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.