Sport
Craiova. O valiză suspectă a pus pe jar poliția. Pirotehniștii au intervenit

O valiză abandonată în spatele unui bloc din cartierul craiovean 1 Mai a alertat oamenii legii care au sosit la fața locului și au delimitat perimetrul. A fost doar o alarmă falsă, în urma intervenției pirotehniștilor, s-a constat că în interiorul valizei se aflau numai câteva articole vestimentare. 

"În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție -Compartimentul Sisteme de Securitate, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competenţă, au fost sesizați de un bărbat de 70 ani, din localitate,  despre faptul că în spatele unui bloc situat pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, se află un bagaj(troller) abandonat. La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranţă publică care a asigurat și delimitat perimetrul, precum și o grupă specializată din cadrul S.A.S. Dolj - Compartimentul Pirotehnic care a preluat cercetările pentru identificarea persoanei care a abandonat bagajul precum și verificarea  conținutului acestuia. În urma deschiderii bagajului, s-a  constatat că în interior se aflau doar articole vestimentare, fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.