Sport
Craiova joacă duminica derby-urile cu FCSB şi CFR

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapelor a 3-a şi a 4-a din play-off-ul şi play-out-ul sezonului 2018/2019 din Liga 1 Betano.

Astfel, Universitatea Craiova va juca dumincă seara, de la ora 20.30, derby-urile cu FCSB şi CFR Cluj, primul pe 31 martie, în deplasare, pe Arena Naţională, iar al doilea pe "Ion Oblemenco". Până atunci, în etapa a doua a play-off-ului, alb-albaştrii joacă în deplasare la Sepsi, vineri, de la ora 20.30. Deplasarea la Sf. Gheorghe este organizată în totalitate de Peluza Nord Craiova cu autocarele sau microbuzele, în funcție de cerere. Costul transportului dus-întors este de 35 de lei, iar doritorii trebuie să contacteze un membru al unei grupări din Peluza Nord sau să trimită un mesaj privat paginii oficiale Peluza Nord Craiova. Intrarea la meci este gratuită, fiind făcută pe bază de reciprocitate. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.