Sport
Craiova joacă duminica derby-urile cu FCSB şi CFR

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapelor a 3-a şi a 4-a din play-off-ul şi play-out-ul sezonului 2018/2019 din Liga 1 Betano.

Astfel, Universitatea Craiova va juca dumincă seara, de la ora 20.30, derby-urile cu FCSB şi CFR Cluj, primul pe 31 martie, în deplasare, pe Arena Naţională, iar al doilea pe "Ion Oblemenco". Până atunci, în etapa a doua a play-off-ului, alb-albaştrii joacă în deplasare la Sepsi, vineri, de la ora 20.30. Deplasarea la Sf. Gheorghe este organizată în totalitate de Peluza Nord Craiova cu autocarele sau microbuzele, în funcție de cerere. Costul transportului dus-întors este de 35 de lei, iar doritorii trebuie să contacteze un membru al unei grupări din Peluza Nord sau să trimită un mesaj privat paginii oficiale Peluza Nord Craiova. Intrarea la meci este gratuită, fiind făcută pe bază de reciprocitate. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.