Sport
Craiova, inertă la Ploiești, scoate doar un punct cu Chindia, deși a avut om în plus mai mult de o oră!

Evoluție extrem de modestă a Universității Craiova în meciul de la Ploiești cu Chindia Târgoviște, încheiat la egalitate, scor 1-1. Deși a jucat din minutul 28 în superioritate numerică, după eliminarea lui Ivancic, pentru lovirea lui Bălașa, Știința a făcut un meci prost și chiar putea pierde. De altfel, trupa lui Pițurcă a fost condusă cu 1-0, după golul din fază fixă al lui Ovidiu Bic, jucător împrumutat de Craiova la Chindia. Cicâldău a egalat imediat, tot dintr-o lovitură liberă, deviată de zid, dar a rămas 1-1. 

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-1

Au marcat: Bic 60 / Cicâldău 64.

Ploiești, stadion: „Ilie Oană”.

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu (80 Dumitrașcu) - Neguț (89 Novac), Rață, Bic, Yameogo - Ivancic, Dumiter (77 Voduț). Antrenor: Viorel Moldovan. Rezerve: D. Moldovan - C. Dinu, L. Mihai.

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa (62 Acka), T. Ferreira, Bancu – Ivanov (65 Ioniță), Cicâldău, Cosic - Bărbuț, Ivan, Mihăilă (68 Zakaric). Antrenor: Victor Pițurcă. Rezerve: A. Marinescu - Vătăjelu, Qaka, L. Nițu.

Arbitru: Cătălin Popa (Argeș). Asistenți: Valentin Avram (București), Mihai Marica (Bistrița Năsăud)

Eliminat: Ivancic 28.

La final, Victor Pițurcă a declarat: ”Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. E inadmisibil să joci cu om în plus, ești echipa mai valoroasă și nici măcar să nu îți creezi ocazii. După un joc mai puțin bun, nu ne-am concentrat așa cum am făcut-o cu Dinamo. Le-am spus că e o echipă care muncește foarte mult și joacă și cu sufletul și asa s-a întâmplat când au avut un om în minus. Aveam așteptări mult mai mari de la jucătorii mei, dar văd că psihic nu stăm foarte bine. Dacă nu te concentrezi, înseamnă că trebuie să mai lucrăm și la capitolul ăsta.  Trebuie să fim mulțumiți și cu acest meci nul. Dacă nu egalam repede din acea fază fixă puteam să și pierdem meciul. Sunt supărat pentru tot ceea ce s-a întâmplat în teren. E inadmisibil să joci cu om în plus și să nu-ți creezi ocazii clare de a înscrie”.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 28 de puncte, după 16 etape, iar în etapa viitoare are pe teren propriu cu Hermannstadt, peste două săptămâni.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.