Sport
Cotele jucătorilor scad! Cât mai valorează lotul Științei?

Pandemia poate însemna un gol financiar pentru multe cluburi din întreaga lume. Jucătorilor din Liga 1 le-a scăzut cota, însă Alexandru Cicâldău rămâne al treilea cel mai bine cotat fotbalist din primul eșalon. 

Florinel Coman, cu 5,4 milioane de euro, Dennis Man, 5 milioane și Alexandru Cicâldău, 4 miliaoen de euro, sunt cei mai valoroși jucători din prima ligă a României. În ceea ce privește lotul Universității Craiova, „decarul” Cicâldău se află la o distanță de 2 milioane de euro de Nicușor Bancu. Pe locul 3 se regăsesc Elvir Koljic și Valentin Mihăilă, ambii fiind valorificați de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro. Cea mai mare pierdere a cotei o are „Cic”, un milion de euro. 

 

Lotul Universității Craiova valorează 20,03 milioane de euro, fiind al treilea cel mai valoros din prima ligă a României. FCSB are un lot cotat la 29,30 milioane de euro, în timp ce campioana CFR Cluj se poate lăuda cu jucători în valoare de 25,23 milioane de euro.

 

O scădere mare a cotei de piață a avut-o și Alexandru Mitriță, de la 6 milioane la 4,8 milioane.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.