Sport
Cosmin Moți s-a retras din cariera de fotbalist. Ce funcție va ocupa la Ludogorets

La 36 de ani, Cosmin Moți a pus punct carierei de fotbalist profesionist. Acesta va rămâne la Ludogorets, acolo unde a devenit o legendă a echipei. 

Cosmin Moți, 36 de ani, este un un jucător de fotbal român care a evoluat până acum la clubul Ludogoreț Razgrad. A debutat în Divizia A la Craiova în 2002, și a bifat 30 de prezențe în prima ligă în cele trei sezoane petrecute aici. În 2005 s-a mutat la Dinamo București, pentru care a debutat în Cupa UEFA pe 11 august 2005 în jocul Dinamo -Omonia Nicosia (scor 3-1) și a câștigat un titlu național în 2007.

 

"Marele fundaș Moți își încheie cariera de fotbalist și va rămâne să lucreze în cadrul clubului. Conducerea lui Ludogorets va anunța în curând poziția pe care o va ocupa românul, care a produs o adevărată sărbătoare, când a apărat două penalty-uri contra Stelei în drumul către grupele Champions League, din 2014", a anunțat clubul Ludogorets.

 

Cosmin Moți - Ludogorets:

  • Campionat: 190 de meciuri, 26 de goluri
  • Cupe europene: 81 de meciuri, 6 goluri
  • Cupa și Supercupa Bulgariei: 26 de meciuri, 5 goluri
  • Total: 297 de meciuri, 37 de goluri
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.