Sport
Coronavirus l-a făcut pe Roman să-și anuleze zborul spre Italia

Potrivit fanatik.ro, Mihai Roman, fotbalistul Universității Craiova, trebuia să plece la un control la inimă, însă epidemia de Coronavirus l-a făcut pe oltean să-și anuleze zborul. 

Carantina l-ar fi făcut pe Roman să piardă zile importante din pregătire: „Mă simt bine, dar trebuie să fac niște controale. Chiar azi trebuia să merg în Italia la un control, însă este epidemia asta de coronavirus și ar fi trebuit să stau în carantină. Din păcate nu am putut pleca din cauza asta. O să vorbesc cu doctorul meu dacă trebuie să merg în altă parte. În Italia era unul dintre cei mai buni specialiști pe această zonă. Deocamdată nu mă antrenez, trebuie să fiu consultat””, a declarat Mihai Roman pentru fanatik.ro. 

 

Mihai Roman nu se antrenează și nu poate juca pentru Universitatea Craiova, după ce i s-au descoperit anumite probleme la inimă. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.