Sport
Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universităţii Craiova

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Corneliu Papură au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului.

Ştiinţa a anunţat pe pagina oficială de Facebook că Papură nu mai este antrenorul Craiovei de o săptămână, însă oficialii au decis să ţină totul ascuns pentru a nu peturba activitatea echipei. De asemenea, conducerea anunţă că se află în discuţii pentru un nou tehnician.

 

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp."

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.