Sport
Corneliu Papură: „Meritam să înscriem minimum 4 goluri”

Tehnicianul oltean s-a arătat nemulțumit de rezultatul din Grecia și consideră că Universitatea Craiova merita victoria, fiind de părerere că „juveții” trebuiau să înscrie cel puțin patru goluri.

Papură a ținut să critice și arbitrajul: „Meritam să înscriem minimum 4 goluri, nu am dominat niciodată așa de clar vreo echipă de când a început campionatul. Ne-am creat ocazii imense, greu de ratat, și totuși nu am reușit să marcăm. Am meritat un 11 metri, mi se pare un rezultat nedrept, mai ales ținând cont de jocul prestat și de efortul jucătorilor.”

 

Chiar dacă oltenii au pierdut calificarea, antrenorul este mândru de ceea ce elevii săi au oferit și consideră că jucătorii de la AEK au avut o atitudine nepotrivită: „Craiova  a fost echipa care merita calificarea, având în vedere situațiile foarte clare. AEK Atena a tras de timp pe teren propriu, nu credeam că va face așa ceva, dar așa a fost. Au tremurat, i-am pus sub presiune. Sunt mândru de jucătorii mei, fotbalul este nedrept. Calificarea s-a pierdut în ambele meciuri, ne-am temut prea mult, în tur, de o echipă pe care o consideram superioară”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.