Sport
Cornel Papură, noul antrenor al Universităţii Craiova!

Devis Mangia a fost demis din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, iar Cornel Papură a fost instalat interimar. Rezultatele slabe din ultima perioadă ale echipei au condus la această măsură. Cornel Papură a fost până anul trecut antrenorul echipei secunde a clubului din Bănie, în acest sezon se ocupa de scouting, iar pentru următoarea perioadă va fi antrenor interimar al primei echipe. 

Iată comunicatul clubului din Bănie: 

"Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Științei. Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv. Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna".

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.